• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  ESPORTISTES TRAMPOSOS

  31/07/2008
  Estic relacionat a nivell de patrocini amb la marca SAUNER DUVAL des de l’any 2004.  Primer pel tema del Dakar on eren el nostre sponsor principal amb inversions realment importants, i ara en el projecte dels 7 Cims.
  Evidentment els hi estem molt agraïts per tot el suport que ens han donat sempre per a poder [...]

  ANIMALS DE REPETICIÓ

  22/07/2008
  En Javier Olave és un periodista d’esports i motor, a la vegada que gran afeccionat a les curses de raids. Ens vàrem conèixer en el que era per nosaltres els nostre primer Dakar en moto, on ell hi participava com a periodista convidat pel diari “El Mundo”, i amb la intenció d’escriure un llibre de [...]

  UNA NIT ESTOICA

  11/07/2008
  Un dels aspectes que més m’atrauen de fer activitats una mica extremes i projectes ambiciosos a diferents nivells,  és que  et serveixen per endurir una mica el caràcter, aprendre a relativitzar els problemes, i a esforçar-se i centrar-se en afrontar les situacions complexes per a trobar el millor enfocament possible.
  Encara que el que jo he [...]

  ENVEJA COTXINA

  04/07/2008
  En Ferran La Torre és el meu cunyat, i es dedica professionalment a l’alpinisme.  Bàsicament està englobat dins de l’equip del programa de “Al Filo de lo Imposible”,  i també treballa en altres tasques al voltant de l’escalada.  Sol passar-se varis mesos a l’any a la muntanya, i darrerament, especialment a l’Himalaia.
  Fa dos mesos va [...]