• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  DE ‘9.000′ A ‘0′ METRES

  27/6/2010

  El darrer estiu, després de gaudir uns dies de platja amb la família, vaig escriure un Post en aquesta web que es titulava “De ‘0’ a ‘9.000’ metres”.  Evidentment enfocava el tema de que abans del següent estiu, quan tornaria a estar probablement arran de mar ben relaxat, si tot havia anat bé, hauria passat [...]

  PREMI JOVE EMPRESARI

  25/6/2010

  El dijous passat vaig assistir a l’acte d’entrega dels “Premis Jove Empresari de Catalunya 2009”.  De les 17 edicions d’aquest premi, he estat en 12.  El fet d’anar a aquests esdeveniments no és per a mi un acte protocolari o de compromís, si no una alegria total.  Estar en contacte amb un pilot de joves [...]

  EL MILLOR TROFEU DEL MÓN

  19/6/2010

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Ahir vaig guanyar el millor trofeu de la meva vida.   Penso, a més, que és el millor trofeu del món.  El millor trofeu que una persona pot rebre al llarg de la seva vida.
  Ahir em van fer un reconeixement a Sant Joan de les Abadesses, el meu poble.  Un homenatge al que ha estat la [...]

  CONGRÉS EUROMEDITERRANI PIMES

  Aquesta setmana tinc una bona saturació de conferències empresarials.  A la ponència que dono demà (dijous 17) pel “Dia de l’Emprenedor” de Barcelona, s’hi ajunta la que hauré de fer el divendres al “Congrés Euromediterrani de la Petita i Mitjana Empresa”.
  La del “Dia de l’Emprenedor” porta el títol de “Ser Empresari:  Un esport de Risc”, [...]

  MENTIDES I VERITATS A 8.000 METRES

  13/6/2010

  Ahir vaig rebre el meu diploma que certifica que he fet el Cim de l’Everest, segons les verificacions fetes pel “Ministeri de Turisme” del Nepal.
  Per sort, jo tinc confirmat i verificat el meu cim tant pel Ministeri de Turisme (Que fa declarar als Sherpes i la organització logística que ens donava servei); la Mrs.Hawley, coneguda [...]

  CONFERÈNCIA “DIA DE L’EMPRENEDOR”

  11/6/2010

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  El proper dijous dia 17 a les 9h30 del matí, dono una conferència dins del “Dia de l’Emprenedor”, titulada: “Emprendre, un esport de risc”.
  Aquest acte suposa un gran esdeveniment, ja molt consolidat, de l’emprenedoria a Catalunya, que està bàsicament enfocat a nous emprenedors o gent jove amb ganes i/o projectes de crear una empresa.
  Enguany es [...]

  EL COTXE DE LES “24 HORES”

  9/6/2010

  Whaooooo!!!  Ahir vàrem tenir reunió de l’equip amb el que correrem les properes “24 Hores Automovilístiques de Montmeló”, i vam tenir la ocasió de veure i asseure’ns al “pepino” amb el que participarem.
  A la foto estic al volant d’un model adaptat per carrer, doncs el vehicle de carreres que estan preparant no estarà a Catalunya [...]

  CALENDARI 2010

  6/6/2010

  El projecte dels ‘7Cims’ ja està completat, però això no és un final de trajecte, si no que suposa només una etapa més dins d’aquest enfocament esportiu/aventurer que vaig començar fa ja gairebé 15 anys.
  El problema ara és que un es sent amb l’autoconfiança i la capacitat suficient per a fer molts altres projectes interessants, [...]

  INFORME DE DESPERFECTES

  4/6/2010
  A la setmana de tornar de Nepal, i forçat pel metge, m’he sotmès a una revisió integral per veure en quin estat em trobo, i com he d’enfocar la recuperació per tal de poder començar a entrenar a tope sense cap risc de problemes posteriors.
  La veritat és que la pèrdua de 10 Kg. (De 80 [...]

  ‘TOP TO TOP’ – 12 ANYS D’AVENTURA

  1/6/2010

  Viatjant pel món fent aventuretes un coneix a molta gent interessant, activa, especial i amb una mentalitat i enfocament vital força diferent a la mitjana.
  Seria difícil anomenar-los a tots, però si que n’hi ha alguns que val molt la pena destacar-los perquè només el seu plantejament vital ja ens crea un ‘shock’ important davant el [...]