• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  ADIDAS TERREX-PRO PER L’EVEREST

  12/2/2010

  ADIDAS WEB2

  VISTA OPTICA m’acaba d’entregar unes ulleres ADIDAS TERREX PRO per a l’Expedició a l’Everest.

  L’avantatge de tenir un patrocinador que et deixa escollir entre qualsevol de les seves marques per a provar-les i utilitzar-les a les diferents activitats, és que un sempre va al producte que considera millor per a cada cas.

  Precisament a la “Marathon des Sables” havia portat ja un model Top d’Adidas (Les ‘Elevation Climacool’), i en vaig quedar encantat.

  Aquest model que portaré al Everest, a part de tenir vidres de màxima qualitat i protecció, ser molt lleugeres i, a la vegada, tenir un sistema de ventilació per a no entelar-se, porten un protector de nas que és fonamental pel nivell d’exposició solar que tenim a la neu a grans alçades.

  Agrair una vegada més a aquest patrocinador l’esforç que fa al donar-me suport, i només dir-li que a través de les seves ulleres espero veure algunes de les millors vistes possibles a la Terra.

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 12 February 2010, 19:11

  Jo tinc las Elevation Climacool i es una ullera fantastica, la Terrex es una evolucio de la Climacool, per el que encara ha de ser millor i sumem la proteccio de nas.
  No se si coincidiras amb l’expedicio de l’amiga Edurne que semble que estara per alla en aquelles dates.
  Vinga molta sort, encara que ja anirem contactant.
  Salut