• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  Sorry, this text is not available in english

  26/02/2010

  Pujante-Bosch

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de andreu MATEU
  Fecha: 2 March 2010, 11:55 AM

  Pero guapos que somos todos !!!! Y que bonito es tirarse flores los unos a los otros !!! jajajajajjajaja

  Comentario de Albert
  Fecha: 28 February 2010, 4:14 PM

  Josep Antoni: En les diferents especialitats esportives que practico, sovint trobo gent que està tant dedicada a l’acció concreta, que se’n oblida de la reflexió i comunicació de la mateixa. Tu no solsament n’ets una excepció, si no que ets un exemple a seguir de quin hauria de ser l’enfocament de l’esport o dels grans projectes: Superar-nos, aprendre i desenvolupar-nos, a la vegada que es comparteix amb els demés per a que tothom ho aprofiti per a enriquir-se personalment.

  Comentario de Josep A. Pujante
  Fecha: 27 February 2010, 10:55 AM

  Benvolgut amic Albert,

  He quedat gratament sorprès després de llegir al magnífic i immerescut article de la teva pàgina web. Estic sincerament orgullós de que sigui una persona com tú, emprenedor, amb eseprit d’aventura però també amb el seny suficient per afrontar reptes seriosos a les muntanyes i al vida, qui prengui el relleu d’aques vell globetrotter. Només un home amb la teva visió holística dels Set Cims -exploració, etnología, cultura, curiositat per l’entorn- podía agafar el relleu simbólic, la torxa de la passió per coronar els continents i les zones polars.
  Només et manca un cim, que conec bé per les dues vessants. I t’agradarà, et captivarà. I si tot va be com desitjem, i veus el món des d’el punt més alt del planeta, no oblidaràs mai aquell moment. Ja m’ho explicaràs a la tornada, a l abona taula casolana del Gelida, amb el porró passant da mà en mà. Ho celebrarem.
  Vull regalar-te abans de que marxis, un exemplar del meu llibre sobre l’ascensió a l’Everest de 1993. Sé que està exhaurit, pero regiraré llibreries de vell, perque sempre n’apareix algun. Espero que sigui com un talismà que et porti sort, doncs podras llegir un relat detallat dels mateixos escenaris pels qu etu transitaràs. I si no el trobo, et donaré un del “Rumbo a las 7 islas”, de National Geographic, que és la continuació de l’aventura…
  Estás en la bona senda. Disfruta de la vida, dels 7 cims, de l’Himàlaia i de les teves curses de gran fons i del motor. L’existència son quatre dies i només els perseverants i tossuts podem tirar endevant els nostres somnis. I tu ets un dels millors exponents. M’en alegro molt d’haver-te coneguta i compartit amb tu i amb el meu bon amic Manel Cabanillas una intensa estona plena de bons presagis.
  Anim i molta sort al cim del món !!

  Josep A. pujante

  Comentario de estnom roig i umbert
  Fecha: 26 February 2010, 10:26 PM

  Així, es parla… i un pot escriure… els reptes… ens ajuden a ser persones lliures… capaços de viure la vida tal com és…. visca el cims !!! i la mare natura !!!