• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  Sorry, this text is not available in english

  5/5/2010

  ESQ2

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Esteve
  Fecha: 7 May 2010, 11:09 AM

  Hola Albert,

  És un tema recurrent en molts àmbits… Però un cim que té una força d’atracció tant gran és habitual (però gens normal, això no té res a veure amb la normalitat) que la gent ,amb un total desconeixement del que està parlant, esperonada segurament per un estatus privilegiat (en aquest cas un periodista), s’atreveixi a emetre judicis a tort i a dret. Tens raó, es molt heavy que gent que no participa del joc tingui el morro d’establir els adjectius que defineixen una activitat, feina, etc.
  Però bé, no estem descobrint res de nou. Tanmateix no vol dir que haguem de tenir una actitud passiva.

  Apa, noi, t’envio força i uns quants bons pensaments des de Sant Joan.

  Salut i seny!

  Esteve

  Comentario de Monica
  Fecha: 6 May 2010, 1:04 AM

  Hola Albert,

  Tens TOTA la raó. Jo penso que MAI s’ha de perdre el RESPECTE per cap repte muntanyenc, per més “facil” que puguin semblar d’entrada, o per més que d’altres intentin desmereixe’l (tal com tu dius, sempre sense coneixement de causa).
  Per tant: FORÇA, PRUDENCIA, RESPECTE… i CAP AL CIM!!! Cada dia que passa ets més a prop d’aconseguir-ho!!!

  Una abraçada molt forta,

  Moni

  Comentario de Xavier Carles
  Fecha: 5 May 2010, 11:47 PM

  Albert et desitjo molta sort en el teu atac imminent al cim, en nom propi i de la meva família. Anem seguint cada dia les teves aventures i aquests propers dies, més que mai serà com si estiguéssim caminant al teu costat.

  Endavant i amunt!

  Comentario de ANNA CANELLAS (P4 ESCORIAL-VIC)
  Fecha: 5 May 2010, 11:14 PM

  Bona nit Albert,
  Estic seguint la teva aventura, l’última dels 7cims, primer amb informació de “primera” mà per part der la Maria i després a través d’aquesta pàgina. Avui he parlat amb ella i m’he animat a escriure’t. No se massa per on començar, felicitar-te per l’escrit, com ha de ser un camí de vaques la muntanya més alta del món? se’m posa la pell de gallina només de veure les fotografies que vas penjant. L’estiu del 2006 vaig visitar Nepal amb un grup d’amics i vàrem fer un PETIT trekking pels Anapurnes, res a veure amb la teva aventura, però si que em va ajudar a entendre més el món de l’alpinisme. Veure “en directe” les muntanyes més altes del nostre planeta és dificil d’explicar.
  Albert facis CIM o no aquesta experiència és irrepetible. Disfruta “del moment” i no pensis ni en el passat ni en el futur, crec que el que estàs fent en aquest moment és irrepetible. Una parada a Dimboche anirà bé per carregar piles i afrontar l’atac final.
  Salutacions i ànims des de Vic.
  Anna Canellas (P4 Escorial-Vic)

  Comentario de sherry
  Fecha: 5 May 2010, 9:24 PM

  Recordes quan començavem a descobrir el Pirineu ? Ho feiem simplement per passar-ho bé. Qui t’havia de dir llavors que aniries a l’Everest!!! Ara que arriba el moment de la veritat , gaudeix-ne tant com puguis i si les coses es torcen, cap avall, que els del Riberal ens esperen per fotre’ns un altra vedella sencera com la del dia de Carnestoltes…
  Una abraçada de la Cristina i en Sherry

  Comentario de sergio bulat
  Fecha: 5 May 2010, 5:01 PM

  No hay montaña fácil, como no hay empresa fácil. Guárda la reflexión para el libro. Mucha suerte!

  Comentario de Marc E.
  Fecha: 5 May 2010, 4:32 PM

  Mol ben trobat.

  Ves amb molt de compte i sobretot disfruta-ho molt, que tinc ganes de que m’expliquis que et passa pel cap durant l’estona en que saps que no hi ha ningú més alt que tu en tota la terra.

  Ànims Albert, que estàs fet un màquina!!

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 5 May 2010, 2:50 PM

  Totalment d’acord, jo personalment he vist morir gent al Montblanc i pocs dies de marxar nosaltres del Aconcagua, també va morir gent i son muntanyes “facils” per les rutes normals, com ha de ser facil la muntanya més alta de la terra?, ho és ara més que abans, segur, però de facil res.
  Un dia parlant amb l’Edurne Pasaban, parlant de la gent que la criticava per triar rutes “facils” als seus 8.000 em va dir que només el que puja aquestes alçades sap de l’esforç que significa afrontar una bestia d’aquestes.
  Salut

  Comentario de vicente
  Fecha: 5 May 2010, 1:51 PM

  Bueno Albert, este post tiene mucho sentido y sobre todo tus palabras en el sentido “lo mas duro que he hecho” aclara mucho la cuestion, estamos de acuerdo, no sera tan duro como hace 20 años, pero continua siendo duro.
  Albert, tu dices que hay 100 cuerpos, confiamos en tu prudencia, hagas cumbre o no, para nosotros seras el mismo. CAMPEON.
  Abrazos

  Comentario de marga
  Fecha: 5 May 2010, 1:19 PM

  Visca l’Albert! Tens tots la raó! Una abraçada!

  Comentario de Anna i Xavi
  Fecha: 5 May 2010, 12:23 PM

  totalment d’acord amb tu Albert, es la muntanya MES alta del món, per pujar qualsevol muntanya de mes de 7000 metres es necessita ser una persona molt preparada física i mentalment.
  espero que tu, que estàs molt ben preparat, puguis fer cim.
  ens encantaria veure la teva foto de cim, però ens agradarà encara mes quan ens expliquis la historia personalment a casa, hagis fet cim o no.
  molta sort!!!