• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  ‘TOP TO TOP’ – 12 ANYS D’AVENTURA

  1/6/2010

  TOP TO TOP - 1

  Viatjant pel món fent aventuretes un coneix a molta gent interessant, activa, especial i amb una mentalitat i enfocament vital força diferent a la mitjana.

  Seria difícil anomenar-los a tots, però si que n’hi ha alguns que val molt la pena destacar-los perquè només el seu plantejament vital ja ens crea un ‘shock’ important davant el nostre pla d’existència habitual.

  Al Camp Base de l’Everest vaig conèixer al Dario-Andri Schwörer, un guia suïs d’esquí i muntanyisme amb grans capacitats de multiaventurer.  Ell també estava escalant l’Everest, i també estava posat en el projecte dels ‘7 Summits’, per escalar els cims més alts de cada continent.

  Però el seu repte és sensiblement especial.  Ell farà els cims més alts de tots els continents a través d’un viatge de 12 anys per tot el món en que només utilitzarà mitjans de transport 100% naturals, centrats bàsicament en un veler, la bicicleta i el anar a peu.

  Aquest projecte persegueix sensibilitzar a la opinió pública i donar suport a les poblacions afectades pel canvi climàtic.  És la primera expedició a través dels 7 mars i dels 7 cims feta només a base de la força natural de l’home.  Els seus missatges clau son: “Protegim el Clima” i “Gaudim de la natura a través de l’esport, però també retornant quelcom a la natura”.  Podeu seguir-lo a la web: www.toptotop.org

  Aquest projecte té molts patrocinadors, està auspiciat per les Nacions Unides, i compta fins i tot amb un milionari filantrop que ha cedit el seu veler per l’aventura.

  Durant el seu viatge, que ja porta 8 anys, ha escrit un llibre, participa habitualment en foros i conferències sobre el canvi climàtic que va fent coincidir amb la seva ruta, dona classes i xerrades a les escoles dels entorns que visita, i escriu molts articles per revistes de natura i medi ambient.

  Però aquí no s’acaba tot… Aquest ‘fenomeno’ està casat amb la Sabine, amb la que comparteix aquest fabulós viatge pel món, i durant aquests anys han tingut dues criatures, la Salina i l’Andri.  Així doncs, estan viatjant els quatre amb el vaixell, amb la bici (sovint també junts), i comparteixen en tot aquesta gran experiència.

  Això ja no és un projecte puntual, si no tot un pla de vida; doncs estar 12 anys fent de rodamón amb tota la família només està a l’abast de mentalitats molt globals, lliures i especials en molts sentits.

  DARIO CLIMBING

  DARIO SAILING

  DARIO BIKING

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Jose Alguacil
  Fecha: 3 June 2010, 10:46

  Propiatat privada, quina putada!!!
  La nostre llar, el planeta terra.
  Cuidem-lo i respectem-lo

  Comentario de Josep Balleste
  Fecha: 2 June 2010, 10:22

  Coi Vaya mega crack

  Comentario de andreu MATEU
  Fecha: 2 June 2010, 2:53

  Una vida diferente y llena de emociones, experiencias, aventura, amigos diferentes y aprendizajes…Eso si es enriquecerse como ser humano.. Y no estar aqui como yo, pringado y enganchado a una vida monotona y aburrida, junto a gente miedosa, monotona, mediocre y aburrida, haciendo cola cada dia en la ronda de dalt, yendo de casa al trabajo y del trabajo a casa, para ganar un puto sueldo para pagar las facturas de mil cosas que no necesito y que no me llevan a nada… A la que puedo me largo… ultimamente pienso bastante mas a menudo que antes que quedandome a vivir aqui demasiado tiempo estoy tirando mi vida a la basura… Gracias por recordarmelo…

  Comentario de Ignasi
  Fecha: 1 June 2010, 23:30

  Interessant i diferent.
  Però fixa’t que va començar al Mont Blanc i no a l’Elbrus…

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 1 June 2010, 23:03

  Deu ni do, ja m’agradaria ja afrontar un projecte així, però noi, un esta massa lligat per diferents coses i ja et ve una mica gros aixó, de moment ens corformarem amb petites aventures.
  Salut