• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  CONFERÈNCIA “DIA DE L’EMPRENEDOR”

  11/6/2010

  Dia Emprenedor

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  El proper dijous dia 17 a les 9h30 del matí, dono una conferència dins del “Dia de l’Emprenedor”, titulada: “Emprendre, un esport de risc”.

  Aquest acte suposa un gran esdeveniment, ja molt consolidat, de l’emprenedoria a Catalunya, que està bàsicament enfocat a nous emprenedors o gent jove amb ganes i/o projectes de crear una empresa.

  Enguany es celebra la vuitena edició, i serà la tercera vegada que hi participo com a ponent, encara que tocant temàtiques diferents a l’actual.

  Sobre dir que em fa molta il•lusió d’aportar el meu temps i energia en un projecte que, tot i els temps que corren, té un enfocament en positiu, fomentant la iniciativa personal per a lluitar i apostar per a dur a termini els propis projectes.  Al cap i a la fi, embarcar-se en la creació d’una empresa, és molt similar a fer una aventura.  El resultat és incert i comporta molts de riscos, però persegueix fer realitat un somni en un projecte personal que, apart de suposar una millora o enriquiment personal, també comporta molts beneficis per a la societat.

  M’encanta el slogan que han triat per aquest any:  “Posa els teus somnis a treballar”…  Perquè somiar no és una cosa que ha de quedar sempre en el bagul dels impossibles, si no que ha de ser el primer i necessari pas per a llançar-se a viure una gran passió a través d’un projecte personal o professional.

  Si algú vol més informació o està interessat en assistir bé a tot el congrés en general, bé a alguna de les xerrades o , més concretament, a la meva, s’ha d’inscriure prèviament de forma totalment gratuïta, a través de la web de l’esdeveniment: www.diaemprenedor-barcelona.cat

  ¡Participa! Escribe un comentario