• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  A LA ‘NATIONAL GEOGRAPHIC’ AMB L’AZNAR

  21/7/2010

  NGS-Aznar

  Dilluns vaig assistir a la inauguració d’una exposició de mapes antics que organitzava la “National Geographic Society” a Londres, on m’havíen convidat juntament amb els companys amb qui estem preparant la nova gran aventura, aprofitant la nostra trobada a la capital britànica.

  Va ser molt interessant conèixer les instal•lacions d’aquesta institució amb tanta tradició dins del món de la divulgació de la natura, les cultures del món i l’aventura més pura.  I els planells antics que vaig poder contemplar eren meravellosos tant a nivell estètic, com pel valor històric que tenien i per la màgia que aporten als qui ens apassionen les aventures i descobertes de noves terres.

  La curiositat de la jornada va estar que, a part de mi, només hi havia un altre espanyol a la inauguració; i aquest era, ni més ni menys, l’ex president José María Aznar.

  He de reconèixer que, per dir-ho d’una manera suau, aquest personatge està a anys llum de ser un Sant de la meva devoció; però la veritat és que va estar amabilíssim amb mi, i es va interessar molt més del que em podia suposar amb els projectes d’aventura que jo acabava de fer, i els que estàvem preparant amb els meus amics allà presents.  Fins i tot em va presentar al seu secretari, perquè em donés les seves dades i li enviés informació del nou projecte per a poder-me donar un cop de ma amb algun contacte de patrocini.

  L’Aznar, com moltes altres persones amb les que un no hi coincideix gairebé gens a nivell de principis o d’ideologia, no deixa de ser algú molt interessant.  El cert és que cada vegada tinc més clar que cap de nosaltres està en possessió de cap veritat absoluta, i que si un s’ha de discutir es discuteix, però en la majoria d’ocasions, el més enriquidor és aprofitar la part interessant de les persones, ja que totes en tenen sempre alguna, obviant la part negativa o que no ens agrada.

  Com deia un savi:  “Per molt estreta que sigui una moneda, sempre tindrà dues cares”… I tot sempre pot tenir una cara interessant.

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Rafael i Anna
  Fecha: 23 July 2010, 13:13

  Hola amic,
  Ja veig que t’has buscat un manager amb mès influència que jo, es que no ni ha un pam de net.
  Ja tornaràs ja, quan et tingui atrapat i per força haguis de portar a les teves expedicions la bandera del PP.
  No m’ho esperaba de tú, desprès de tots aquests anys de dedicació i m’abandones, snif….snif….snif….
  Rafael, Anna i tot Instalgroup t’envien una bona “COZ” de burro catalá, res de abraçades.

  Comentario de Anna Puig
  Fecha: 22 July 2010, 17:53

  Buff!! Quin ensurt Albert!!
  Aprofita, aprofita, si et pot facilitar nous contactes; benvinguts siguin!!

  Sort, salut i endavant!!

  Comentario de sejo
  Fecha: 21 July 2010, 15:30

  Te collons el tema !!!! aixi que vas anar al Museo de Cera de Madam Thouseau i ara fas al xulo d’amics importants. Es que….

  Comentario de Sergio
  Fecha: 21 July 2010, 13:38

  ja tens raó ja que hem d’aprendre a no jutjar, i menys pel que poguem veure pels (sesgats) mitjans de comunicació..tot i així aquest home ens costa de pair als catalans…però escolta, si té una part bona i a més et pot ajudar, benvingut sia! abrass!

  Comentario de Francesc Sucarrats
  Fecha: 21 July 2010, 12:01

  OLE, AIXÒ SI QUE ES TENIR CONTACTES ALTOS VUELOS.

  Comentario de xxxx
  Fecha: 21 July 2010, 9:14

  Vaja, vaja … el mon és un mocador…. diuen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Abans de llegir l’escrit, he pensat: Mira amb qui està l’Albert, sembla un “Clònic” del sr. Aznar. Segur que té moltes coses bones aquest senyor, com tothom …. però quan surt per la tele crida molt oi??
  Un petonàs a la Maria i als peques de casa.
  Molt BON ESTIU!!!!
  Anna Canellas