• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  Llistat de noticies:

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  BYE, BYE ‘7SUMMITS’

  17/9/2010

  Nit

  Today I write the last post on the website of the 7Summits.

  After three years of operation of this website, I have made a total of 360 posts, and having completed the project, I hereby closed a road full of emotions, suffering, memories, incredible images, moments and comments shared with many people, hours and hours of searching the right words, and great enthusiasm invested in these texts.

  So much time communicating facts and reflections on the evolution of this adventure and other things,  have made me feel very identified and linked to this WEBSITE. But to break new ground, we have to close some doors as we go forward. And today plays terminate this chapter.

  Finishing this 7Summits website, just the day after celebrating the closing of the project with a super party shared with many friends and acquaintances. A party that started from the 7Summits, but that connected the power of many people who accompanied me at this stage, and it is linked to the realization of another dream: Camila Vargas for being a singer, despite their complicated health conditions .

  I feel sorry because all the experiences during this journey through the highest mountains on each continent, jumps to be part of the memory file.  Sometimes I think I would have had to invent a 50 Summits Project, in order not to stop travelling with this intensity. But I’m very happy because learning and discovery so much from the same project, have strengthened me a lot so I can raise other equally or more attractive targets.

  Farewells the ‘7 Summits’, next Monday (day 20 / 9) will welcome the new web www.albertbosch.info. I invite you to follow me along this new space, where I will communicate a lot of adventures and projects that I have in my head or in progress, and will focus also a relationship in the world of adventure and entrepreneurship of life and/or professional.

  Hoping it was not too boring for you reading my texts, and being able to bring something positive to you along this time from the website of the ‘7 Summits ‘, I say goodbye giving you many thanks for having gone along, while I will give you a huge ‘HELLO’ in capital letters next Monday in my personal website, and also giving you thanks for joining me to share there an intense “Spirit of Adventure”

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de filmi full izle
  Fecha: 16 January 2021, 11:47 PM

  Thanks for sharing your thoughts on unversity of phoenix online. Katherine Thadeus Klatt

  Comentario de David
  Fecha: 2 October 2010, 9:31 AM

  Només donar-te les gràcies, però això no es cap comiat, ja que passo directament a albertbosch.info.

  Fins ara!

  Comentario de Imma C.
  Fecha: 23 September 2010, 7:29 PM

  Moltes gràcies per tots els apunts plens d´il.lusió, empenta, objectius clars…
  Vaig arribar tard, però una alegria llegir els teus avenços, nous projectes i col.la boracions.

  Les mares que fan d´enllaç a L´Escorial són un exemple a seguir i es mereixen tot el reconeixement.

  Molta sort i gràcies

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 20 September 2010, 9:55 PM

  Eeeppp!!! I la nova web?

  Comentario de Maria Mónica Vargas
  Fecha: 17 September 2010, 7:26 PM

  Felicitaciones Albert.
  Culminar esta gran aventura con èxito ha sido un gan logro. Me he enterado de tu existencia por la mamà y papà de Camiliata, pues yo soy una de sus tìas- soy Colombiana. Y no solo te admiro , asì como admiro el valor de Camilita, sino que te agradezco por todo lo que has hecho por ella y el ànimo que le has transmitido. Ya vi el video de la presentaciòn de su canciòn. Me gustaría que publicaras la letra.
  Tamben te cuento que soy administradora de empresas y el tema del emprendimiento me gusta, y me atrae mucho la forma como tù lo planteas como una aventura, que requiere etapas, esfuerzo y pasiòn. Espero pronto leer tu proyecto y poderlo transmitir a mis alumnos en la universidad donde trabajo.
  Abrazo, felicitaciones y gracias.
  María Mónica

  Comentario de Toni Sanglas
  Fecha: 17 September 2010, 4:36 PM

  Enhorabona Albert.
  L’enhorabona no tan sols per tancar aquesta etapa-projecte d’aquesta manera tan exitosa en resultats esportius, si no també per l’aprenentatge i les vivències que has viscut. Com tú molt bé dius totes aquestes experiències et quedaran en el record i també et feran més fort i ferm a l’hora de continuar la llarga ruta que encara et queda per viure i que de ben segur et guarda un munt d’emocions i coneixements nous.
  Que siguis molt feliç i fins dilluns a la nova web!!!

  Comentario de Alex
  Fecha: 17 September 2010, 2:40 PM

  Ho hem passat molt bé Albert! i el que queda!!!

  Dilluns més i millor!

  Comentario de JOSE CONESA B.
  Fecha: 17 September 2010, 2:22 PM

  Albert: Ha sigut un plaer acompanyar-te encara que no mes sigui virtualment en la teva, jo no diría aventura, si no espai de la teva vida per omplir-la de quelcom important i trascendent. Et seguriem en la teva nova web.

  Comentario de Fernando
  Fecha: 17 September 2010, 12:39 PM

  Hola Albert, moltes felicitats per tot el projecte. Em va ser impossible assitir al projecte per raons professionals, però t’asseguro que m’hauria encantat veure’t i viure la cloenda del projecte.

  Una forta abraçada,

  Fernando

  P.D.: a la gal·leria de fotos falten les imatges del 8è CIM, el somni al LUZ DE GAS!!!

  Comentario de xavi
  Fecha: 17 September 2010, 10:50 AM

  tu no paris!!!
  ens veiem a albertbosch.info!!

  Xavi

  Comentario de Oriol Altisench
  Fecha: 17 September 2010, 10:34 AM

  Albert, moltes gràcies pel fiestorro de l’altre dia. Va estar molt i molt bé. Endavant amb els nous projectes. Una abraçada, amic. Pit i collons!

  Ah!.. totalment d’acord amb un post que vares penjar sobre el fet d’escriure el llibre. No es pot expressar millor. Comparteixo al 100% el que expliques. Jo també he agafat una mica d’oxigen després d’acabar aquest estiu la meva aportació literària en el meu humil capitulillo d’un llibre sobre enginyeria i bicicleta. Després agradarà, o no, però ara ja no fa tanta por escriure el segon.. Gràcies de nou.

  Oriol

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 17 September 2010, 10:20 AM

  Per cert, l’altre dia vaig contactar amb els de “Temps d’aventura” i els vaig dir que ja estaven tardant en fer-te un reportatge, em van dir que ho tindrien en compte.

  Salutacions.

  Comentario de Marta
  Fecha: 17 September 2010, 9:55 AM

  Querido Albert: he disfrutado mucho de la tus cartas (”posts”) en los 7 cims. Para mí ha sido una manera que me/nos acercaras a unos paisajes maravillosos, vivencias, comentarios y emociones que de no ser por tí nunca habría experimentado de una forma que he sentido muy cercana. Así que yo te agradezco como lectora el tiempo que te tomas para escribir y compartir tus aventuras.
  Ahora cual será el nuevo proyecto, navegar los 7 mares? ;-)
  M.

  Comentario de Carles Bassaganya
  Fecha: 17 September 2010, 9:39 AM

  Albert, segurament tens raó que per poder obrir una porta se n’han d’anar tancant. “morrnya” per tancar el web 7 cims, però et continuaré llegint al teu bloc. Sempre és molt interessant fer-ho. Felicitats!!!!

  Comentario de Sergio
  Fecha: 17 September 2010, 9:09 AM

  ha estat un plaer seguir-te a 7cims Albert (encara que sigui cap al final), i segur que ho serà també a la nova web! alguns posts del 7cims jo crec que se’ns han quedat a tots gravats en la memòria (jo tinc penjat a la nevera de casa el del dibuix del Martí de l’Everest i la teva posterior explicació de pq el pare fot el camp;), com se’ns va quedar gravat al cor la canço de la Camila al Luz de gas dimecres passat, emocionant! Molts ànims en els teus nous reptes que de ben segur seguirem molts! i jo espero també tenir els meus i lluitar per ells, abraçada!

  Comentario de Xavi S.
  Fecha: 17 September 2010, 8:52 AM

  En hora bona per la nova web, ja tenim ganes de veure-la.

  Comentario de Francesc Comellas
  Fecha: 17 September 2010, 8:10 AM

  Trobarem a faltar la web dels 7 cims, però donem la benvinguda a la nova web, els que la seguim hem viscut amb il•lusió esperant noves cròniques, ens has fet viure l’aventura des de el sofà de casa i somiar en poder fer, algun dia, quelcom igual.
  Molta sort en les properes fites que et marquis, tens una bona colla d’incondicionals que de ben segur et continuarem seguint.

  Salut

  Comentario de Jaume Tolosa
  Fecha: 17 September 2010, 7:56 AM

  Enhorabona per tot el que ha suposat tot el camí dels 7cims i ànims per continuar endevant (que se que no te’n falten).

  Comentario de Montse
  Fecha: 17 September 2010, 7:36 AM

  Moltes gràcies per haver compartit aquesta aventura i deixar-nos gaudir-ne a distància !

  Sort,

  Montse

  Comentario de Carolina Ahumada Cala
  Fecha: 17 September 2010, 5:29 AM

  Albert, Felicitaciones por tu gran proyecto !! Adelante que después de todo lo que has emprendido, no hay duda que seguirás teniendo grandes logros. Te acompaño desde la distancia en tu celebración y estaré pendiente de tus próximas aventuras !! PD: Me encanta la foto de este post =) Saludos! Caro A.