• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  Llistat de noticies:

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  GALERIA DE FOTOS

  23/06/2009

  Darrers passos al CimEm sap greu, però m’he endarrerit una mica per penjar les fotos de la darrera expedició al Mc.Kinley.

  El fet és que el darrer dia, el dia de cim, varem decidir amb el Mike que ens faríem fotos mútuament i una vegada a Talkeetna, ens les intercanviaríem a través de l’ordinador.  Però va passar que ell tenia una càmera tant bona i professional, que jo era incapaç de llegir el seu format de fotos.  I fins el divendres no vaig poder trobar el sistema per a canviar el format i, per tant, no tenia encara les fotos de cim.

  Sigui com sigui, a tots els qui us agrada la natura en general i la muntanya en concret, penso que gaudireu de les fotos que hem seleccionat per a la galeria d’aquesta expedició; una muntanya dura, però absolutament espectacular.  Hem triat les que ens han semblat millors i també més representatives de cada moment.

  Com sempre, aprofito per a agrair una vegada més i molt insistentment, a tots els que heu anat seguint la web, i també als qui m’heu enviat algun missatge de suport.  De veritat que, tot i que això ho fem per plaer, també passem moments molt xungos, i veure que hi ha algú que et segueix una mica i et dona suport, és quelcom brutal i molt motivador.  A més, tot s’ha de dir, també és una manera de donar suport a nivell de Marketing al projecte, doncs el/s patrocinadors miren molt, i cada vegada més, les xifres de visites a la web.  Per tant, i per un doble motiu, moltíssimes gràcies.

  Ara, com sempre i com em sento personalment compromès, aniré penjant un text setmanal com a mínim a la web per a anar seguint els diferents temes que fem en general dins el món de l’esport i l’aventura i, més reflexions sobre temes especials relacionats sobre experiències, gent i moments viscuts en cada aventura; o temes de motivació, superació personal, projectes, etc… I sobre tot, sobre la preparació dels propers cims del projecte:  Mt.Vinson (Antàrtida) pel Novembre, i Everest per l’Abril.

  Albert Bosch

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Rafael Galán
  Fecha: 24 June 2009, 12:51

  Hola amic,
  Les imatges ens transporten a un món irreal i fantástic per la majoria de nosaltres, que amb les teves fotografies i relats ens acostan una mica mès.
  El que compta en realitat es el que tú tens amatgazemant en la retina, el teu record privat, aquesta web, la copia de seguretat.
  Novament felicitats i gracies per acostarnos ha on, la majoria, no podem arribar, disfruta de la teva privacitat.
  Rafael, Anna i tot Instalgroup.