• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  Llistat de noticies:

  RSS Català
  patrocinadores

  Links:

  POST ANTARCTIC ICE MARATHON

  22/12/09

  WEB AIM

   

   

   

   

   

   

   

  Finalment la “Antarctic Ice Marathon” es va celebrar el dia 15 de desembre, 3 dies més tard del que estava previst.

  Precisament va guanyar-la el Jason Wolfe, el meu company de tenda durant l’expedició al Vinson, i un dels principals culpables de que jo estigués tant llençat a participar-hi al tenir coneixement de la coincidència de dates.

  Em fa il•lusió que la guanyés ell.  Primer perquè el conec i és un tipus collonut.  I segon perquè em fa pensar que jo hagués fet molt bon paper; doncs com ell, estava perfectament aclimatat a l’Antàrtida per haver escalat prèviament el Mt.Vinson, i em sentia molt fort.  De fet, al menys en alçada tirava bastant més que el Jason, i el dia que varem sortir a entrenar anàvem al mateix ritme.

  Sigui com sigui, tot i que em quedo amb l’espina clavada per haver deixat de fer una cosa molt especial i exclusiva (Molt difícil d’anar-hi si no és per una casualitat com la que es donava), no me’n arrepenteixo gens d’haver tornat, doncs ells han arribat a les seves cases tot just avui (dimarts 22), i a mi m’hagués suposat massa pèrdua de temps tant de feina (en uns dies clau de l’any), com de família (en unes dates especials com aquestes).

  De tant en tant, també dona gust de tenir episodis de certa maduresa i responsabilitat… al cap i a la fi, això és la vida adulta suposo!  Tot i que penso que la vida adulta no sempre ha de consistir, com és el més habitual, a deixar que la responsabilitat, la sensatesa, la prudència i el conservadurisme anul•lin qualsevol possibilitat de fer els somnis més innocents de cada individu.

  La part positiva, és que ja tinc pensades com seran les estenalles d’or que utilitzaré per a treure’m l’espina clavada de la “Antarctic Ice Marathon”… Temps al temps!!

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de Sukkhjeephak
  Fecha: 19 December 2015, 3:21

  Hola querida amiga, he erdtano al facebook y he encontrado tu libro, empece9 por leer algo de Goofy, sabes lo que pienso, df3nde este1 tu perrito (junto al Creador, sed, en el mismo cielo nuestro). Cada vez que lo llames, simplemente estasre1 a tu lado. Besos.