• català
 • español
 • english

 • Main menu:

  Segueix en viu

   

  Mountaineers for Himalayas Foundation

   

  Segueix en viu
   

  Galeria – Piràmide de Carstenz

  Les històries es poden explicar amb paraules, però també amb imatges. No ens oblidem mai de la nostra càmera durant les expedicions. Els paisatges que descobrim són moltes vegades espectaculars, i en ocasions només per aquestes imatges val la pena tot l’esforç de l’ascens.

  No oblidem també que son un equip, i que fotogradiar els nostres moments de descans i convivència és una de les millors formes de perpetuar aquesta experiència.

  Gràcies per compartir aquesta aventura amb nosaltres!

  Expedició Piràmide de Carstenz

  Fotos Expedició CARSTENZ

  Expedició Elbrus

  Expedició Kilimanjaro

  Expedició Aconcagua

  Expedició Mc.Kinley

  ¡Participa! Escribe un comentario
  Els vostres comentaris

  Comentario de sandra marcos comas
  Fecha: 23 April 2010, 1:04

  albert, no saps qui soc, pro a traves de l’amistat que tinc amb en josep dalmau novials,te tobat per aquests monts de deu, es molt maco tot el que em vist, m’inmagino que no tant facil com sembla.en josep va asser el meu mestre,jo tambe vaig em cadira de rodes, soc de lloret, espero que si mai ens podem coneixer (vull que vinguis a lloret i et passegis amb aquests calsotets per la platge delloret) et dic una cosa ningu t’en feria ni cas.no se per a on pareu ara, pro et desitjo que ho passeu be i….. que torneu sans i estalvis. un peto molt gros encara que no te conegui. seguire el vostre viatge desde casa.

  Comentario de Giuseppe Pompili
  Fecha: 7 December 2008, 18:37

  He leìdo tu cuento apasionante sobre nuestra expedición en Papua: por suerte que hemos llegado vivos. Cierto que no es un paìs para viejos, pero es uno de los pocos lugares en el mundo donde uno puede savorear la verdadera adventura. La cosa mas importante son las amistades que he encontrado y que espero no perder. Un abrazo. Giuseppe (sin traductor de Google…)

  Comentario de Jordi
  Fecha: 5 December 2008, 17:44

  Trobo a faltar alguna foto teva “en boles” i el “telescopi”…